PRIVESTO CAPITAL, a.s., obchodník s cennými papiermi - Podrobnosti

Vložka číslo
837/B
Dátum vzniku
05.06.1995
Konanie menom spoločnosti
Konať v mene spoločnosti a spoločnosť zaväzovať je oprávnený každý člen predstavenstva samostatne. Podpisovanie za spoločnosť sa vykoná tak, že k obchodnému menu spoločnosti, menu a funkcii podpisujúceho člena predstavenstva podpisujúci člen pripojí svoj podpis.
Predmety činnosti
  • II. Poskytovanie investičných služieb a vedľajších služieb a vykonávanie investičných činností podľa § 6 ods. 1 a 2 v spojení s § 5 ods. 1 zákona o cenných papieroch v tomto rozsahu: 1. prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúce sa jedného alebo viacerých finančných nástrojov vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania; 2. vykonanie pokynu klienta na jeho účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania; 3. riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania; 4. investičné poradenstvo vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania; 5. umiestňovanie finančných nástrojov bez pevného záväzku vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu; 6. úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy, a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek, vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ cenné papiere a majetkové účasti vo fondoch kolektívneho investovania; 7. poskytovanie úverov a pôžičiek investorovi na umožnenie vykonania obchodu s jedným alebo viacerými finančnými nástrojmi, ak je poskytovateľ úveru alebo pôžičky zapojený do tohto obchodu; 8. poskytovanie poradenstva v oblasti štruktúry kapitálu a stratégie podnikania a poskytovanie poradenstva a služieb týkajúcich sa zlúčenia, splynutia, premeny alebo rozdelenia spoločnosti alebo kúpy podniku; 9. vykonávanie obchodov s devízovými hodnotami, ak sú tieto spojené s poskytovaním investičných služieb; 10. vykonávanie investičného prieskumu a finančnej analýzy alebo inej formy všeobecného odporúčania týkajúceho sa obchodov s finančnými nástrojmi; 11. služby spojené s upisovaním finančných nástrojov; (od 8.11.2018)
  • zobraziť ukončené
  • II. Poskytovanie investičných služieb a vedľajších služieb a vykonávanie investičných činností podľa § 6 ods. 1 a 2 v spojení s § 5 ods. 1 zákona o cenných papieroch v tomto rozsahu: 1. prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúce sa jedného alebo viacerých finančných nástrojov vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 2. vykonanie pokynu klienta na jeho účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 3. riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 4. investičné poradenstvo vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 5. umiestňovanie finančných nástrojov bez pevného záväzku vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu; 6. úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy, a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek, vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 7. poskytovanie úverov a pôžičiek investorovi na umožnenie vykonania obchodu s jedným alebo viacerými finančnými nástrojmi, ak je poskytovateľ úveru alebo pôžičky zapojený do tohto obchodu; 8. poskytovanie poradenstva v oblasti štruktúry kapitálu a stratégie podnikania a poskytovanie poradenstva a služieb týkajúcich sa zlúčenia, splynutia, premeny alebo rozdelenia spoločnosti alebo kúpy podniku; 9. vykonávanie obchodov s devízovými hodnotami, ak sú tieto spojené s poskytovaním investičných služieb; 10. vykonávanie investičného prieskumu a finančnej analýzy alebo inej formy všeobecného odporúčania týkajúceho sa obchodov s finančnými nástrojmi; 11. služby spojené s upisovaním finančných nástrojov; (od 8.12.2009 do 7.11.2018)
  • I. Poskytovanie celej vedľajšej služby podľa § 6 ods. 2 písm. a) zákona o cenných papieroch, t. j. vrátane držiteľskej správy, vo vzťahu k finančným nástrojom podľa § 5 ods. 1 písm. a), b) a c) zákona o cenných papieroch, t. j. : Úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy, a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek, vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; (od 16.8.2008 do 7.12.2009)
  • II. Poskytovanie investičných služieb a vedľajších služieb a vykonávanie investičných činností podľa § 6 ods. 1 a 2 v spojení s § 5 ods. 1 zákona o cenných papieroch v tomto rozsahu: 1. prijatie a postúpenie pokynu klienta týkajúce sa jedného alebo viacerých finančných nástrojov vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 2. vykonanie pokynu klienta na jeho účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 3. obchodovanie na vlastný účet vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 4. riadenie portfólia vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 5. investičné poradenstvo vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 6. upisovanie a umiestňovanie finančných nástrojov na základe pevného záväzku vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu; 7. umiestňovanie finančných nástrojov bez pevného záväzku vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu; 8. úschova a správa finančných nástrojov na účet klienta, vrátane držiteľskej správy, a súvisiacich služieb, najmä správy peňažných prostriedkov a finančných zábezpek, vo vzťahu k finančným nástrojom: a/ prevoditeľné cenné papiere, b/ nástroje peňažného trhu, c/ podielové listy alebo cenné papiere vydané zahraničnými subjektmi kolektívneho investovania; 9. poskytovanie úverov a pôžičiek investorovi na umožnenie vykonania obchodu s jedným alebo viacerými finančnými nástrojmi, ak je poskytovateľ úveru alebo pôžičky zapojený do tohto obchodu; 10. poskytovanie poradenstva v oblasti štruktúry kapitálu a stratégie podnikania a poskytovanie poradenstva a služieb týkajúcich sa zlúčenia, splynutia, premeny alebo rozdelenia spoločnosti alebo kúpy podniku; 11. vykonávanie obchodov s devízovými hodnotami, ak sú tieto spojené s poskytovaním investičných služieb; 12. vykonávanie investičného prieskumu a finančnej analýzy alebo inej formy všeobecného odporúčania týkajúceho sa obchodov s finančnými nástrojmi; 13. služby spojené s upisovaním finančných nástrojov; (od 16.8.2008 do 7.12.2009)
  • I. hlavné investičné služby: 1. prijatie pokytu klienta na nadobudnutie, predaj alebo iné nakladanie s investičnými nástrojmi a následné postúpenie pokytu klienta na účel jeho vykonania podľa § 6 ods. 2 písm. a) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičnými nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 2. prijatie pokynu klienta na nadobudnutie alebo predaj investičného nástroja a jeho vykonanie na iný účet ako na účet poskytovateľa služby podľa § 6 ods. 2 písm. b) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 3. prijatie pokytu klienta na nadobudnutie alebo predaj investičnénho nástroja a jeho vykonanie na vlastný účet podľa § 6 ods. 2 písm. c) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), a f) zákona o cenných papieroch, 4. riadenie portfólia, tvoreného jedným alebo viacerými investičnými nástrojmi v súlade s poverením klienta na základe zmluvy podľa § 43 zákona o cenných papieroch, oddelene od portfólia iných klientov podľa § 6 ods. 2 písm. d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 5. zabezpečenie predaja investičných nástrojov pre emitenta pri ich vydaní podľa § 6 ods. 2 písm. e) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 6. nadobudnutie investičných nástrojov od ich emitenta pri ich vydaní na účel ich predaja inýmo osobám vrátane záväzku odkúpiť od emitenta neumiestnené investičné nástroje podľa § 6 ods. 2 písm. f) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičnými nástrojom podľa § 5 písm. a), b), d), e) a f) zákona (od 1.4.2004 do 15.8.2008)
  • II. vedľajšie investičné služby: 1. úschova alebo správa jedného alebo viacerých investičných nástrojov podľa § 6 ods. 3 písm. a) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 2. poskytovanie úverov alebo pôžičiek klientovi na účel vykonania pokynu klienta na nadobudnutie alebo predaj investičného nástroja, ak poskytovateľ úveru alebo pôžičky je účastníkom tohto obchodu podľa § 6 ods. 3 písm. b) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 3. poskytovanie poradenstva o stratégii podnikania a poskytovanie poradenstva a služieb týkajúcich sa zlúčenia, splynutia, premeny alebo rozdelenia spoločnosti alebo kúpy podniku podľa § 6 ods. 3 písm. c) zákona o cenných papieroch, 4. obstarávanie vydávania cenných papierov pre emitenta a služby súvisiace s umiestňovaním a upisovaním investičných nástrojov a vyplácaním výnosov a splácaním podľa § 6 ods. 3 písm. d) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 5. poradenská činnosť vo veciach týkajúcich sa investovania do investičných nástrojov podľa § 6 ods. 3 písm. e) zákona o cenných papieroch vo vzťahu k investičným nástrojom podľa § 5 písm. a), b), c), d), e) a f) zákona o cenných papieroch, 6. prijímanie peňažných prostriedkov od klienta a vykonávanie obchodov s devízovými hodnotami v súlade so zákonom č. 202/1995 Z.z. Devízový zákon v rozsahu potrebnom na poskytovanie hlavných investičných služieb podľa § 6 ods. 3 písm. f) zákona o cenných papieroch, 7. vykonávanie činností podľa § 6 ods. 2 zákona o cenných papieroch s cennými papiermi a derivátmi, ktoré nie sú inves (od 1.4.2004 do 15.8.2008)
  • sprostredkovanie nákupu a predaja tovarov (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • nákup a predaj tovarov /tovar, na ktorý sa vyžaduje osobitné povolenie, možno nakupovať a predávať len s osobitným povolením/ (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • obchodovanie s cennými papiermi, včítane vybraných činností uvedených v § 46 ods.2, z.č.600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších predpisov (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • obstarávať pre emitenta vydávanie cenných papierov a poskytovať s tým súvisiace služby (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • vykonávať činnosť na základe zmlúv podľa § 34 až 37 (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • obstarávať pre emitenta splácanie cenných papierov a vyplácanie výnosov z nich (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • vykonávať poradenskú činnosť vo veciach týkajúcich sa cenných papierov (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • prevádzkovanie pohostinských a reštauračných služieb (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • činnosť organizačných a ekonomických poradcov (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • vedenie účtovníctva (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • faktoring a forfaiting (od 5.3.2001 do 31.3.2004)
  • činnosť organizačných a ekonomických poradcov (od 4.6.1999 do 4.3.2001)
  • vedenie účtovníctva (od 4.6.1999 do 4.3.2001)
  • prevádzkovanie pohostinských a reštauračných služieb (od 26.9.1997 do 4.3.2001)
  • sprostredkovanie nákupu a predaja tovarov (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • nákup a predaj tovarov /tovar, na ktorý sa vyžaduje osobitné povolenie, možno nakupovať a predávať len s osobitným povolením/ (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • obchodovanie s cennými papiermi, včítane vybraných činností uvedených v § 46 ods.2, z.č.600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších predpisov (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • obstarávať pre eminenta vydávanie cenných papierov a poskytovať s tým súvisiace služby (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • vykonávať činnosť na základe zmlúv podľa § 34 až 37 (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • obstarávať pre eminenta splácanie cenných papierov a vyplácanie výnosov z nich (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • vykonávať poradenskú činnosť vo veciach týkajúcich sa cenných papierov (od 12.1.1996 do 4.3.2001)
  • výroba a predaj nenahraných nosičov zvukových alebo zvukovo-obrazových záznamov a predaj a požičiavanie nahraných zvukových a zvukovo-obrazových záznamov (od 12.1.1996 do 17.11.1996)
  • reklamná činnosť v oblasti audio-vizuálnej výroby (od 12.1.1996 do 17.11.1996)
  • výroba a predaj nenahraných nosičov zvukových alebo zvukovo-obrazových záznamov a predaj a požičiavanie nahraných zvukových a zvukovo-obrazových záznamov (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • reklamná činnosť v oblasti audio-vizuálnej výroby (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • sprostredkovanie nákupu a predaja tovarov (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • nákup a predaj tovarov /tovar, na ktorý sa vyžaduje osobitné povolenie, možno nakupovať a predávať len s osobitným povolením/ (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • obchodovanie s cennými papiermi, včítane vybraných činností uvedených v § 46 ods. 2, z.č. 600/1992 Zb., v znení z NR SR číslo 88/1994 Zb. (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • obstarávať pre emitenta vydávanie cenných papierov a poskytovať s tým súvisiace služby (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • vykonávať činnosť na základe zmlúv podľa § 34 až 37 (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • obstarávať pre emitenta splácanie cenných papierov a vyplácanie výnosov z nich (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • vykonávať poradenskú činnosť vo veciach týkajúcich sa cenných papierov (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
  • vykonávať funkciu depozitára pre investičnú spoločnosť alebo investičný fond (od 5.6.1995 do 11.1.1996)
Akcie
  • Forma: akcie na meno
  • Druh: kmeňové
  • Hodnota: 10,00 €
  • Počet: 20000
  • Podoba: zaknihované
  • Dátum od: 18.12.2014
Akcionár
Štatutárny orgán
Dozorná rada
  • Mgr. Petr Novotný
    Rokytnická 533/10
    919700 Praha
    Česká republika
    Vznik funkcie: 01.04.2022
    Názov funkcie: predseda dozornej rady
  • JUDr. Dušan Marják
    Gazdovská 23/16
    04001 Košice - mestská časť Kavečany
    Slovensko
    Vznik funkcie: 01.04.2022
  • JUDr. Ján Ferenci
    Tomášikova 147/5
    04001 Košice - mestská časť Sever
    Slovensko
    Vznik funkcie: 01.04.2022
Ďalsie právne skutočnosti
  • Rozhodnutie jediného akcionára vo forme notárskej zápisnice č. N 508/2018, Nz 11514/2018, NCRls 11780/2018 zo dňa 12.04.2018.
  • Notárska zápisnica č. N 1864/2017, Nz 59358/2017, NCRls 60133/2017 zo dňa 19.12.2017.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 20.06.2017.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 17.08.2015.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 09.12.2014.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 25.06.2013.
  • Notárska zápisnica č. N 1043/2012, Nz 40197/2012 zo dňa 29.10.2012.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 11.06.2012 vo forme notárskej zápisnice č. N 521/2012, Nz 20789/2012, NCRls 21230/2012.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 16.05.2011 vo forme notárskej zápisnica N 195/2011 Nz 17650/2011.
  • Notárska zápisnica N 391/2009, Nz 45039/2009 zo dňa 30.11.2009 osvedčujúca rozhodnutie jediného akcionára.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 1.7.2009.
  • Notárska zápisnica N 251/2008, Nz 34002/2008, NCRls 33677/2008 napísaná dňa 11.8.2008 osvedčujúca rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 11.8.2008.
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 14.4.2008.
  • Osvedčenie o priebehu vlaného zhromaždenia spísané vo forme notárskej zápisnice N 349/2006, Nz 21152/2006 zo dňa 30.05.2006 - zníženie základného imania, zmena stanov.
  • Zápisnica z mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti SLÁVIA CAPITAL a.s., obchodník s cennými papiermi zo dňa 14.11.2005 - odvolanie Mgr. Miriam Stowasserovej z funkcie člena dozornej rady a zvolenie Ing. Adriany Jurkovej do funkcie člena dozornej rady.
  • Notárska zápisnica N 492/02, Nz 469/02 zo dňa 24.6.2002 osvedčujúca priebeh mimoriadneho valného zhromaždenia, na ktorom bolo schválené úplné znenie stanov spoločnosti. Notárska zápisnica N 4921/02, Nz 469/02 zo dňa 18.10.2002 opravujúca notársku zápisnicu N 492/02, Nz 469/02 zo dňa 18.10.2002.
  • Notárska zápisnica N142/02, Nz 139/02 spísaná dňa 14.2.2002 notárom JUDr. Šikutovou osvedčujúca priebeh mimoriadneho valného zhromaždenia, na ktorom bola schválená zmena stanov.
  • Na mimoriadnom valnom zhromaždení dňa 2.2.01, ktorého konanie bolo osvedčené v notárskej zápisnici N 44/01, Nz 44/01 napísanej dňa 2.2.01 notárom JUDr. Šikutovou bola schválená zmena stanov.
  • Zápisnica z mimoriadneho valného zhromaždenia dňa 18.4.2000.
  • Notárska zápisnica N 33/99, NZ 32/99 zo dňa 11.3.1999, zápisnica z mimoriadneho valného zhromaždenia zo dňa 11.3.1999, zápisnica z predstavenstva zo dňa 11.3.1999, zápisnica z dozornej rady zo dňa 11.3.1999.
  • Notárska zápisnica N 131/97, Nz 130/97 spísaná dňa 8.5.1997 notárkou JUDr. Tatianou Schweighoferovou osvedčujúca priebeh riadneho valného zhromaždenia, na ktorom bolo schválené navýšenie základného imania z majetku spoločnosti, zmena člena dozornej rady a nové znenie stanov. Stary spis: Sa 1413
  • Zmena stanov odsúhlasená na mimoriadnom valnom zhromaždení konanom dňa 28.10.1996 a valnom zhromaždení konanom dňa 24.6.1996.
  • Notárska zápisnica N 229/95, Nz 225/95 zo dňa 27.10.1995. Stary spis: Sa 1413
  • Zápisnica z mimoriadného valného zhromaždenia zo dňa 20.6.1995, ktorého priebeh bol osvedčený notárskou zápisnicou č. N 140/95, Nz 142/95 napísanou dňa 26.6.1995 notárkou JUDr. Tatianou Schweighoferovou, na ktorom bola schválená zmena stanov. Stary spis: Sa 1413
  • Obchodná spoločnosť bola založená zakladateľskou listinou zo dňa 20.4.1995 v súlade so Zák. 513/91 Zb. Vznikla premenou Obchodnej spoločnosti P and RM spol. s r.o. ktorá bola zrušená bez likvidácie v súlade s § 69 ods. 1 Zák. 513/91 Zb. Všetky práva a záväzky zrušenej spoločnosti P and RM spol. s r.o. preberá SLÁVIA CAPITAL a.s. Stary spis: Sa 1413
Uložené listiny
  • Notárska zápisnica N 542/2022, Nz 17240/2022
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Schválená účtovná závierka za rok 2021 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2021
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Iný výkaz alebo príloha
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2020
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Iný výkaz alebo príloha
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 2
  • Schválená účtovná závierka za rok 2019 - Iný výkaz alebo príloha
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2019
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Iný výkaz alebo príloha
  • Rozhodnutie jediníého akcionára
  • Výročná správa za rok 2018 - Správa audítora 1
  • Výročná správa za rok 2018
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Iný výkaz alebo príloha
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka
  • Notárska Zápisnica N 370/2019 , Nz 7371/2019
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Notárska zápisnica N 508/2018 , Nz 11514/2018
  • Výročná správa za rok 2017.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Iný výkaz alebo príloha.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka.pdf
  • Výročná správa za rok 2017 - Správa audítora 1.pdf
  • Podpisový vzor - Mgr. Emil Gažo
  • Notárska zápisnica N 1864/2017 , Nz 59358/2017
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 20.6.2017
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Výročná správa za rok 2016.pdf
  • Výročná správa za rok 2016 - Správa audítora 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Iný výkaz alebo príloha.pdf
  • Výročná správa za rok 2015 - Správa audítora 1.pdf
  • Výročná správa za rok 2014 - Správa audítora 2.pdf
  • Výročná správa za rok 2015 - Správa audítora 2.pdf
  • Výročná správa za rok 2014 - Správa audítora 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Notárska zápisnica N 1188/2016, Nz 21716/2016, zo dňa 16.6.2016
  • Výročná správa za rok 2015.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Iný výkaz alebo príloha.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Rozhodnutie NBS č.: ODT-8618/2015-1
  • Rozhodnutie jediného akcionára z 17.8.2015
  • Podpisový vzor - Valéria Horváthová
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Iný výkaz alebo príloha.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka.pdf
  • Výročná správa za rok 2014.pdf
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 25.6.2014
  • Podpisový vzor člena predstavenstva - Ing. Viera Plavčanová, zo dňa 25.6.2014
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Oznámenie o schválení.pdf
  • Výročná správa zo dňa 25.06.2014
  • Ročná finančná výročná správa za rok 2014.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Výkaz ziskov a strát
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Súvaha
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky - časť 3
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky - časť 4
  • Rozhodnutie jediného akcionára z 25.6.2013
  • Výročná správa za rok 2012, rozhodnutie jediného akcionára
  • Výročná správa 2011, Rozhodnutie
  • výročná správa za rok 2010
  • rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 16.05.2011
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 13.12.2010
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 14.06.2010
  • Oprava rozhodnutia jediného akcionára z 24.07.2009
  • Rozhodnutie jediného akcionára - opráva č. 2 rozhodnutia jediného akcionára z 01.07.2009 a zápisnice o oprave zo dňa 24.07.2009
  • Notárska zápisnica N 450/2009, Nz 54852/2009, NCRls 55481/2009, stanovy
  • Stanovy a.s. z 22.12.2009
  • Notárska zápisnica N 391/2009, Nz 45039/2009, NCRls 45723/2009, stanovy
  • Rozhodnutie Národnej banky Slovenska č. OPK-15079-1/2009
  • Úplné znenie stanov a.s. z 30.11.2009
  • Rozhodnutie jediného akcionára zo dňa 1.7.2009
  • Rozhodnutie jediného akcionára z 1.7.2009
  • Podpisový vzor - Ing. Viera Plavčanová
  • Stanovy a.s. z 1.7.2009
  • Výročná správa za rok 2008, účtovná závierka 2008, správa nezávislého audítora zo dňa 12.3.2009
  • Účtovná závierka za rok 2006,Výročná správa za r.2006
  • Úplné znenie stanov z 29.10.2008
  • Výročná správa za rok 2007, Rozhodnutie jediného akcionára z 14.4.2008
  • Rozhodnutie národnej banky Slovenska OPK-4397/2008-PLP z 18.7.2008
  • Notárska zápisnica N 251/2008, Nz 34002/2008, NCRls 33677/2008, stanovy
  • Rozhodnutie jediného aklcionára z 14.4.2008
  • Účtovná závierka za rok 2007, správa audítora
  • Správa audítora o overení účtovnej závierky za rok 2006
  • Rozhodnutie jediného spoločníka
  • Notárska zápisnica N 349/2006, Nz 21152/2006, NCRls 21057/2006 zo dňa 30.05.2006, Pozvánka zo dňa 18.04.2006, Rozhodnutie zo dňa 03.05.2006, Listina prítomných akcionárov na riadnom valnom zhromaždení spoločnsoti zo dňa 30.05.2006, Úplné znenie stanov zo dňa 30.05.2006
  • Účtovná závierka za rok 2005
  • Správa audítora pre akcionárov spoločnosti o overení účtovnej závierky za rok 2005 zo dňa 27.03.2006
  • Výročná správa za rok 2005
  • Zápisnica z rokovania mimoriadneho valného zhromaždenia zo dňa 14.11.05
  • Notárska zápisnica N 296/05, Nz 26844/05, NCRls 26507/05
  • Splnomocnenie zo dňa 7.6.05
  • Výročná správa za rok 2004
  • Výročná správa za konsolidovaný celok 2003
  • Výročná správa za rok 2003
  • Zápisnica z rokovania valného zhromaždenia zo dňa 30.12.04
  • Notárska zápisnica N 382/04, Nz 54807/04
  • Účtovná závierka za rok 2003
  • Zápisnica z mimoriadneho valného zhormaždenia zo dňa 21.7.2003
  • Notárska zápisnica N 492/02, Nz 469/02
  • Zápisnica z mimoriadneho valného zhormaždenia zo dňa 30.9.2003
  • Audítorská správa a konsolidovaná účtovná závierka za rok 2002
  • Výročná správa za rok 2002
  • Rozhodnutie Úradu pre finančný trh č. GRUFT-037/2003/OCP zo dňa 22.7.2003
  • Zápisnica z valného zhromaždenia zo dňa 26.5.2003
  • Audítorská správa a účtovná závierka za rok 2002
  • Výročná správa za rok 2001
  • Audítorská správa a účtovná závierka za rok 2001
  • Podpisový vzor - Ing. Viktor Levkanič
  • Notárska zápisnica N 142/02, Nz 139/02
Dátum aktualizácie
02.06.2024
Domény