MEDICÍNSKE ZARIADENIE MLYNSKÁ DOLINA, s. r. o. - Podrobnosti

Vložka číslo
77268/B
Dátum vzniku
23.11.2011
Konanie menom spoločnosti
Konateľ zastupuje spoločnosť a koná v jej mene samostatne. Pri podpisovaní písomných dokladov pripojí konateľ k obchodnému menu spoločnosti svoje meno a priezvisko a uvedie, že ide o konateľa spoločnosti.
Predmety činnosti
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – s odborným zameraním: 1. infektologická ambulancia 2. ambulancia vnútorného lekárstva 3. pneumologicko-ftizeologická ambulancia 4. neurologická ambulancia 5. psychiatrická ambulancia 6. ambulancia telovýchovného lekárstva 7. ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie 8. gynekologicko-pôrodnícka ambulancia v odbornom zameraní gynekológia a pôrodníctvo, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve 9. gynekologicko-pôrodnícka ambulancia v odbornom zameraní gynekológia a pôrodníctvo 10. chirurgická ambulancia 11. ortopedická ambulancia 12. urologická ambulancia 13. ambulancia úrazovej chirurgie 14. otorinolaryngologická ambulancia 15. oftalmologická ambulancia 16. dermatovenerologická ambulancia 17. hematologická a transfúziologická ambulancia 18. ambulancia plastickej chirurgie 19. ambulancia klinickej imunológie a alergológie 20. reumatologická ambulancia 21. gastroenterologická ambulancia 22. kardiologická ambulancia 23. ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy 24. nefrologická ambulancia 25. endokrinologická ambulancia 26. ambulancia klinickej logopédie 27. ambulancia klinickej psychológie 28. ambulancia pediatrickej gastroenterológie, hepatológie a výživy 29. hepatologická ambulancia 30. ambulancia tropickej medicíny 31. ambulancia všeobecnej ambulantnej zdravotnej starostlivosti 32. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbornom zameraní všeobecné lekárstvo 33. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbornom zameraní hepatológia 34. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbornom zameraní urológia 35. zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbornom zameraní fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia 36. zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbornom zameraní rádiológia (od 26.8.2023)
  • Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov bez poskytovania iných než základných služieb zaisťujúcich riadnu prevádzku nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov (od 23.11.2011)
  • zobraziť ukončené
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – s odborným zameraním: 1. ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy 2. ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie 3. ambulancia klinickej imunológie a alergológie 4. ambulancia klinickej logopédie 5. ambulancia klinickej psychológie 6. ambulancia pediatrickej gastroenterológie, hepatológie a výživy 7. ambulancia plastickej chirurgie 8. ambulancia telovýchovného lekárstva 9. ambulancia tropickej medicíny 10. ambulancia vnútorného lekárstva 11. ambulancia úrazovej chirurgie 12. chirurgická ambulancia 13. dermatovenerologická ambulancia 14. endokrinologická ambulancia 15. gastroenterologická ambulancia 16. gynekologicko-pôrodnícka ambulancia 17. hepatologická ambulancia 18. infektologická ambulancia 19. kardiologická ambulancia 20. nefrologická ambulancia 21. neurologická ambulancia 22. oftalmologická ambulancia 23. ortopedická ambulancia 24. otorinolaryngologická ambulancia 25. pneumologicko-ftizeologická ambulancia 26. psychiatrická ambulancia 27. reumatologická ambulancia 28. urologická ambulancia 29. všeobecná ambulancia pre deti a dorast 30. všeobecná ambulancia pre dospelých 31. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore urológia 32. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gastroenterológia 33. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore hepatológia 34. zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia 35. zariadenia spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore rádiológia (od 22.11.2022 do 25.8.2023)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – s odborným zameraním: 1. ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy 2. ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie 3. ambulancia klinickej imunológie a alergológie 4. ambulancia klinickej logopédie 5. ambulancia klinickej psychológie 6. ambulancia plastickej chirurgie 7. ambulancia telovýchovného lekárstva 8. ambulancia tropickej medicíny 9. ambulancia vnútorného lekárstva 10. ambulancia úrazovej chirurgie 11. chirurgická ambulancia 12. dermatovenerologická ambulancia 13. endokrinologická ambulancia 14. gastroenterologická ambulancia 15. gynekologická-pôrodnícka ambulancia ultrazvuk v gynekológií a pôrodníctve 16. gynekologicko – pôrodnícka ambulancia 17. infektologická ambulancia 18. kardiologická ambulancia 19. nefrologická ambulancia 20. neurologická ambulancia 21. oftalmologická ambulancia 22. ortopedická ambulancia 23. otorinolaryngologická ambulancia 24. otorinolaryngologická ambulancia v odbore otorinolaryngológia 25. pneumologicko – ftizeologická ambulancia 26. psychiatrická ambulancia 27. urologická ambulancia 28. všeobecná ambulancia pre deti a dorast v odbore všeobecná starostlivosť o deti a dorast 29. všeobecná ambulancia pre dospelých v odbore všeobecné lekárstvo 30. zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia 31. zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore rádiológia 32. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore urológia 33. zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gastroenterológia (od 9.7.2021 do 21.11.2022)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – s odborným zameraním: 1.ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy 2.ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie 3.ambulancia klinickej imunológie a alergológie 4.ambulancia klinickej logopédie 5.ambulancia klinickej psychológie 6.ambulancia plastickej chirurgie 7.ambulancia telovýchovného lekárstva 8.ambulancia tropickej medicíny 9.ambulancia vnútorného lekárstva 10.ambulancia úrazovej chirurgie 11.chirurgická ambulancia 12.dermatovenerologická ambulancia 13.endokrinologická ambulancia 14.gastroenterologická ambulancia 15.gynekologická-pôrodnícka ambulancia ultrazvuk v gynekológií a pôrodníctve 16.gynekologicko – pôrodnícka ambulancia 17.infektologická ambulancia 18.kardiologická ambulancia 19.nefrologická ambulancia 20.neurologická ambulancia 21.oftalmologická ambulancia 22.ortopedická ambulancia 23.otorinolaryngologická ambulancia 24.otorinolaryngologická ambulancia v odbore otorinolaryngológia 25.pneumologicko – ftizeologická ambulancia 26.psychiatrická ambulancia 27.urologická ambulancia 28.všeobecná ambulancia pre deti a dorast v odbore všeobecná starostlivosť o deti a dorast 29.všeobecná ambulancia pre dospelých v odbore všeobecné lekárstvo 30.zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia 31.zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore rádiológia (od 19.2.2020 do 8.7.2021)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – s odborným zameraním: 1.ambulancia v odbore všeobecné lekárstvo 2.ambulancia v odbore všeobecná starostlivosť o deti a dorast 3.gynekologicko – pôrodnícka ambulancia 4.ambulancia vnútorného lekárstva 5.ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny a výživy 6.endokrinologická ambulancia 7.ambulancia klinickej imunológie a alergológie 8.pneumologicko – ftizeologická ambulancia 9.neurologická ambulancia 10.dermatovenerologická ambulancia 11.otorinolaryngologická ambulancia 12.oftalmologická ambulancia 13.ambulancia telovýchovného lekárstva 14.ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie 15.psychiatrická ambulancia 16.ambulancia klinickej psychológie 17.ambulancia klinickej logopédie 18.urologická ambulancia 19.ambulancia kardiologická 20.ortopedická ambulancia 21.ambulancia úrazovej chirurgie 22.zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore rádiológia: skiagrafia, ultrasonografia 23.zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia 24.ambulancia tropickej medicíny 25.infektologická ambulancia (od 18.1.2018 do 18.2.2020)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – v nasledovnom rozsahu: (i) ambulancie v odboroch: všeobecné lekárstvo všeobecná starostlivosť o deti a dorast (ii) špecializované ambulancie: gynekologická ambulancia ambulancia vnútorného lekárstva ambulancia diabetológie a porúch látkovej premeny avýživy endokrinologická ambulancia ambulancia klinickej imunológie a alergiológie pneumologicko-ftizeologická ambulancia neurologická ambulancia dermatovenerologická ambulancia otorinolaryngologická ambulancia oftalmologická ambulancia ambulancia telovýchovného lekárstva ambulancia fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie psychiatrická ambulancia ambulancia klinickej psychológie ambulancia klinickej logopédie urologická ambulancia kardiologická ambulancia (iii) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odboroch: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia rádiológia: skiagrafia, ultrasonografia (od 22.4.2015 do 17.1.2018)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - polikliniky - v nasledovnom rozsahu: (i) ambulancie v odboroch: všeobecné lekárstvo, všeobecná starostlivosť o deti a dorast, gynekológia a pôrodníctvo, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, vnútorné lekárstvo, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, klinická imunológia a alergológia, pneumológia a ftizeológia, neurológia, dermatovenerológia, otorinolaryngológia, detská otorinolaryngológia, oftalmológia, telovýchovné lekárstvo, fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, psychiatria, klinická psychológia a (ii) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, rádiológia: skiagrafia, ultrasonografia (od 13.8.2014 do 21.4.2015)
  • Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia – polikliniky – v nasledovnom rozsahu: (i) ambulancie v odboroch: všeobecné lekárstvo, všeobecná starostlivosť o deti a dorast, gynekológia a pôrodníctvo, ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, vnútorné lekárstvo, diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, endokrinológia, klinická imunológia a alergiológia, pneumológia a ftizeológia, neurológia, dermatovenerológia, otorinolaryngológia, detská otorinolaryngológia, oftalmológia, telovýchovné lekárstvo, fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, psychiatria, klinická psychológia, logopédia, urológia, kardiológia a (ii) zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v odbore: fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, rádiológia – ultrazvuk (od 4.2.2014 do 12.8.2014)
  • poskytovanie ambulantnej zdravotnej starostlivosti v medicínskych špecializačných odboroch: a) všeobecné lekárstvo, b) všeobecná starostlivosť o deti a dorast, c) gynekológia a pôrodníctvo, d) ultrazvuk v gynekológii a pôrodníctve, e) vnútorné lekárstvo, f) diabetológia, poruchy látkovej premeny a výživy, g) endokrinológia, h) klinická imunológia a alergológia, i) pneumológia a ftizeológia, j) neurólogia, k) dermatovenerológia, l) otorinolaryngológia, m) detská otorinolaryngológia, n) oftalmológia, o) telovýchovné lekárstvo, p) fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia, q) psychiatria, r) klinická psychológia, s) logopádia (od 11.9.2012 do 3.2.2014)
  • poskytovanie zdravotnej starostlivosti v zariadení spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek v špecializačných odboroch: t) rádiológia - ultrazvuk, u) fyziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia (od 11.9.2012 do 3.2.2014)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - ambulancia v odbore oftalmológia (od 14.4.2012 do 10.9.2012)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - ambulancia v odbore psychiatria (od 14.4.2012 do 10.9.2012)
  • prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - ambulancia v odbore otorinolaryngológia (od 14.4.2012 do 10.9.2012)
Spoločníci
  • Ing. Rifat Assad
    Planckova 1
    85101 Bratislava - mestská časť Petržalka
    Slovensko
  • Jakub Assad
    Planckova 1209/1
    85101 Bratislava - mestská časť Petržalka
    Slovensko
Výška vkladov
Štatutárny orgán
  • konatelia:
  • Jakub Assad
    Planckova 1209/1
    85101 Bratislava - mestská časť Petržalka
    Slovensko
    Vznik funkcie: 24.09.2019
  • Ing. Rifat Assad
    Planckova 1
    85101 Bratislava
    Slovensko
    Vznik funkcie: 23.11.2011
Ďalsie právne skutočnosti
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 11.01.2018.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 08.04.2015.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 07.08.2014.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 18.12.2013.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 06.09.2012.
  • Rozhodnutie jediného spoločníka zo dňa 11.04.2012.
  • Spoločnosť bola založená zakladateľskou listinou dňa 16.11.2011 v zmysle príslušných ustanovení z.č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník.
Uložené listiny
  • Schválená účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 1
  • Schválená účtovná závierka za rok 2022 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2021 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2020 - Účtovná závierka - časť 2
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2019 - Účtovná závierka - časť 2
  • Písomné plnomocenstvo podľa § 5 ods. 3 zákona, ak návrh podáva osoba splnomocnená navrhovateľom.zep
  • Zápisnica z valného zhromaždenia.zep
  • Rozhodnutie jediného spoločníka.zep
  • Podpisový vzor konateľa.zep
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Oznámenie o dátume schválenia 1
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka - časť 1
  • Účtovná závierka za rok 2018 - Účtovná závierka - časť 2
  • Plnomocenstvo pre advokáta.zep
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2017 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Úplné znenie zakladateľskej listiny.zep
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Oznámenie o dátume schválenia 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2016 - Účtovná závierka - časť 2.pdf
  • Schválená účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 2
  • Schválená účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Účtovná závierka za rok 2015 - Účtovná závierka - časť 2
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka - časť 2
  • Schválená účtovná závierka za rok 2014 - Účtovná závierka - časť 1.pdf
  • Rozhodnutie jediného spoločníka 07.08.2014
  • Rozhodnutie Bratislavského samosprávneho kraja
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Oznámenie o schválení.doc
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Poznámky.doc
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Výkaz ziskov a strát
  • Účtovná závierka za rok 2013 - Súvaha
  • Účtovná závierka za rok 2012
  • Účtovná závierka 2011
  • podpisový vzor Ing. Rifat Assad
  • Zakladateľská listina zo dňa 16.11.2011
Dátum aktualizácie
14.05.2024
Domény