Za spoločnosť je oprávnený konať ako jej štatutárny orgán konateľ, ak je konateľov viac, koná každý z konateľov samostatne. Podpisovanie za spoločnosť sa uskutočňuje tak, že k vytlačenému alebo napísanému obchodnému menu spoločnosti pripojí konateľ svoj vlastnoručný podpis.
Predmety činnosti
Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla (od 14.2.2019)
Sťahovacie služby (od 14.2.2019)
Skladovanie a pomocné činnosti v doprave (od 14.2.2019)
Vedenie účtovníctva (od 14.2.2019)
Čistiace a upratovacie služby (od 14.2.2019)
Výroba počítačových, elektronických a optických výrobkov (od 14.2.2019)
Uskutočňovanie stavieb a ich zmien (od 14.2.2019)
Vŕtanie studní s dĺžkou do 30 metrov (od 14.2.2019)
Prípravné práce k realizácii stavby (od 14.2.2019)
Údržba motorových vozidiel bez zásahu do motorickej časti vozidla (od 14.2.2019)
Výroba elektrických zariadení a elektrických súčiastok (od 14.2.2019)
kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) (od 31.5.2017)
sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, služieb, výroby (od 31.5.2017)
činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov (od 31.5.2017)
reklamné a marketingové služby, prieskum trhu a verejnej mienky (od 31.5.2017)
počítačové služby a služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov (od 31.5.2017)
administratívne služby (od 31.5.2017)
prenájom hnuteľných vecí (od 31.5.2017)
prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom (od 31.5.2017)
organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí (od 31.5.2017)
prevádzkovanie kultúrnych, spoločenských a zábavných zariadení (od 31.5.2017)
poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu (od 31.5.2017)
prevádzkovanie výdajne stravy (od 31.5.2017)
poskytovanie obslužných služieb pri kultúrnych a iných spoločenských podujatiach (od 31.5.2017)
pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne (od 31.5.2017)